طراحی لوگو در شیراز - طراحی لوگو شیراز

طراحی لوگو در شیراز

 طراحی و اجرای انواع لوگو، لوگوتایپ، نشانه در شیراز و دیگر شهر های کشور

لوگو چیست؟ لوگو (آرم و یا نشانه) یکی از مهمترین و حیاتی ترین عناصر تبلیغاتی یک کسب و کار است. لوگو اولین چیزی است که مخاطب شما آن را می بیند و با آن ارتباط برقرار می کند. آرم ، نشانه و لوگو ، هویت سازمانی و بصری کسب و کار است و این همان تصویری است که مردم زمانی که نام شما شرکت شما را می شنوند، میشناسند و در ذهن خود تصور می کنند . طراحی مناسب و اصولی لوگو می تواند به تاثیر گذاری برند شما در ذهن مشتری و مخاطب کمک بسیار زیادی نماید.

نمونه طراحی آرم ، طراحی لوگو و طراحی لوگوتایپ در شیراز

نمونه کارهای دیگر…

لوگو چیست؟

لوگو یک نشانه ی گرافیکی است که می تواند به صورت علامت، سمبل، نوشتار و یا ترکیبی از اینھا طراحی شود. لوگو به وسیله شرکت ھا ی تجاری، سازمان ھا یا افراد استفاده میشود تا به این طریق نوع خدمات، اھداف، شغل و محصولشان را سریعتر به مخاطب معرفی کنند.
استفاده از تصویر برای القای یک مفھوم به سالیان دور باز می گردد و در طول زمان تغییر و تحول زیادی در آن پدید آمده. از استفاده ی نقوش و تصاویر در خط ھیروگلیف تا اشکال و تصاویری که در حکاکی ھا استفاده می شدند. ھمواره از تصاویر به عنوان یک المان برای بیان مفھومی خاص استفاده میشد. این نشانه ھا از علائم اولیه روی پرچم گرفته تا شکلھایی برای مشخص کردن مالکیت دام ھا و حک علایمی بر روی حصار و قلعه و ابزار جنگی و… کاربرد داشته است. تمام این نمونه ھا وظیفه ای نزدیک به لوگو را ایفا میکرد. اما لوگوتایپ، از ریشه یونانیِ λόγος τύπος به معنی کلمه وحک کردن یا مھر زدن گرفته شده است.امروزه لوگو را به معنی نشانه، نشانواره ھمچنین نامواره می شناسند. البته گاھی نیز به اشتباه به لوگو آرم میگویند که این دو با ھم متفاوتند.
لوگو می تواند ترکیبی از حروف، نشانه ھا و نماد باشد. لوگو چھره و مشخصه ی یک برند است. بنابراین طراحی لوگوی زیبا و کارآمد اھمیت بسزایی در محبوبیت یک برند در نظر مخاطبان دارد.
امروزه با وجود اینکه که عوامل بی شماری در برندسازی یک شرکت دخیل هستند و شرکت های گوناگون انواع مختلفی از لوگو ها را انتخاب کرده اند ، تیم ما به این نتیجه رسیده است که تقریبا تمامی انواع لوگو ها را می توان در سه دسته مجزا دسته بندی کرد ؛ لوگوی متنی، لوگوی تصویری یا آیکونیک و (لوگو گرافیکی و لوگو تصویری) لوگوی ترکیبی .
اگر چه این دسته بندی ها قطعی نیستند و خلاقیت را نمی تواند در چهار چوب دسته بندی ها محدود باشد، لوگو هایی وجود دارند که ویژگی چندین دسته را یک جا دارند؛ ولی برای درک بهتر مساله ، لوگو ها را در یک چهار چوب ساده و دقیق دسته بندی کرده ایم تا جداگانه به بررسی مزایا و معایب هر یک بپردازیم.
برخی از انواع لوگو ها برای صنف های خاصی بهتر از دیگر لوگو ها هستند. با آشنایی به انواع مختلف لوگو ها ، نقاط قوت و ضعف های آنها می توانید یک انتخاب خوب و مناسب برای کسب و کار یا محصول خود داشته باشید. در ادامه تعاریف و مثال هایی از انواع لوگو ها مشاهده می کنید و برای دیدن مزایا و معایب هر یک می توانید آنها را با دقت مطالعه و بررسی نمائید.

انواع لوگو

لوگو را میتوان بر اساس استفاده از عناصری مانند نوشتار، شکل و آیکن و ترکیب آنھا طراحی کرد. لوگو به سه گروه کلی تقسیم می شود:
1- لوگوی تصویری یا نمادین یا آیکونیک (استفاده ازتصویر، آیکون، سمبل، پیکتوگرام )
2- لوگو تایپ یا لوگوی متنی ( استفاده از نوشتار، مونوگرام، لوگوتایپ. وردمارک، تایپ بیس )
3- لوگو ترکیبی یا نماد ترکیبی ( ترکیب نوشتار و تصویر یا لوگوی ترکیبی )
حالا بیشتر با انواع لوگو آشنا شویم.

لوگو باید چه چیزهائی را اول از همه به مخاطب نشان دهد ؟

1- انعکاسی از یک رویکرد و عملکرد کسب و کار شما
2- چشم گیر بودن آن که یک امر بدیهی ست
3- طراحی خلاقانه و نوآورانه
4- و مختصر و مفید و گویا

 

هر لوگوی خوب برای اینکه در انجام وظیفه ی خود موفق آمیز عمل کند باید از ویژگی هایی برخوردار باشد :

سنخیت : باید ارتباط مستقیمی بین نام تجاری و نوع کسب و کار برقرار باشد
معنی : متناسب با برداشت مخاطب و ارتباط معنایی مستقیم با موضوع و بازار هدف باشد.
پایداری : باید قدرت پایداری در طی زمان و تحمل مد های مختلف را داشته باشد.
انعطاف پذیری: لوگو شما باید پتانسیل کاربردی در بسیاری از زمینه های مختلف را داشته باشد:
1- قابلیت ارائه به صورت تک رنگ و تمام رنگ
2- قابلیت ارائه به صورت آنلاین و قابل چاپ
3- قابل تغییر در مقیاس بدون تغییر در ظاهر لوگو
4- قادر به حقوق مالکیت خود از نظر قانونی (مارک تجاری)
5- ساده و متمایز
6- ترجیحا دارای فرم هندسی
7- واضح باشد به گونه ای که معرفی را به خوبی نشان دهد
8- تناسب عناصر استفاده شده در لوگو کاملا رعایت شده باشد
9- دارای خلاقیت باشد تا در ذهن مخاطب حک شود